If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-накрая след невероятно дългото чакане ,днес монтирах джантите иии... съм на 7-то небе
Джантите стоят прекрасно на колата според мен ,не подпират почти никъде ,а на градско каране не усетих никаква разлика. Тоест ,адски съм доволен Утре тръгвам отново за морето и ще видя как ще се държат извън града. Може да се сложат едни тънички 5мм фланци отзад ,но мисля ,че ще почнат да трият в калниците и за сега ще ги карам без.
Като я измия ще има и по хубави снимки
Браво! Колата изглежда уникално така. Дано да нямаш проблеми из родните пътища. На острова е ясно, че няма да имаш грижи. Сега само трябват по-големи дискове, че в тия джанти все едно няма спирачки.
На снимки не изглежда толкова добре колкото е наистина
Отпред се преглътва някак си диска ,но отзад е трагедията ,иначе Стейнхофа е почти чисто нов и ще трябва доста да се потрудя над него докато му дойде времето за смяна и тогава ще мисля за по големи. В Лондон карам друга по икономична каляска ,а Алфата ми пази гаража докато ме няма
Отзад има една кривина/издутина в подкалника точно на снадката на бронята с калника и подпира само там и то на големи неравности с по висока скорост ,таа ако някои е виждал или чувал как се елиминира тая шитня да помага
Благодаря колеги.
Навъртях им вече около 450 километра смесено и нямам никакви проблеми ,даже си пуснах 16-ките за продан. Единственото което ме дразни е ,че се появи малък празен ход във волана и в двете посоки при скорост над 120-130км/ч ,другото е ,че гумите са много шумни и на определена настилка се усеща резонанс във волана.
Attached Files
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Благодаря колеги.
Навъртях им вече около 450 километра смесено и нямам никакви проблеми ,даже си пуснах 16-ките за продан. Единственото което ме дразни е ,че се появи малък празен ход във волана и в двете посоки при скорост над 120-130км/ч ,другото е ,че гумите са много шумни и на определена настилка се усеща резонанс във волана.
Comment